]]>

Djøf

Presse

Her finder du Djøfs pressekontakt, ekspertkilder, pressefotos, logo og en præsentation af Djøfs uafhængige ekspertkomitéer, der stiller skarpt på nogle af samfundets store udfordringer. Dyk også ned i vores analyser, pressemeddelelser og debatindlæg.

Djøfs presseteam hjælper gerne med interviewaftaler med Djøfs talspersoner og eksperter. Vi deler også ud af vores tal, undersøgelser og erfaringskilder til pressehistorier.

Torben Gross, pressechef

21 49 01 73 | dk¤djoef¤tgr

Helle Slejborg, mediechef

29 73 47 43 | dk¤djoef¤hsl

Nicolai Pein, kommunikationskonsulent

31 53 36 57 | dk¤djoef¤npe

Pressemeddelelser og debatindlæg

Formand for Djøf Offentlig: Pas på vores neutrale embedsværk

Der er brug for solide hegnspæle for, hvad vores partipolitisk neutrale embedsværk skal bruge tid på.

Arbejdsmarkedet foretrækker medarbejdere med toårig kandidatuddannelse

Halvering af kandidatuddannelserne fra 2 til 1 år medfører en forringelse af kandidaterne, siger størstedelen af arbejdsgiverne iDjøfsnye medlemsanalyse. Undersøgelsen står i skærende kontrast til regeringens argumenter for at forringe kandidatuddannelserne, siger Sara Vergo, formand for Djøf.

Nu åbner Djøf Forsikring

Djøf åbner 1. januar 2023 Djøf Forsikring i samarbejde med Købstædernes Forsikring. Dermed trækker Djøf forsikringsydelserne tættere til de øvrige medlemstilbud. Medlemmerne efterspørger attraktive og skræddersyede forsikringer, der passer til deres livssituation - det kan vi tilbyde nu, siger Tomas Therkildsen, adm. direktør i Djøf.

Djøfs eksperter

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Analyser

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Pressefotos og logo

Har du brug for pressebilleder af Djøfs politisk valgte repræsentanter eller Djøfs logo til redaktionel brug, kan du finde det på denne side. Billederne er til fri redaktionel brug.

Djøfs ligestillingskomité

Her kan du læse om Ligestillingsløftet, se hvilke politikere der har underskrevet det og hvordan Djøfs ligestillingskomité arbejder for ligestilling i Danmark.

Djøfs jurapanel

I Djøf ønsker vi at værne om retsstaten. Derfor har vi lavet Djøfs jurapanel, der skal kvalificere den offentlige debat med stærke juridiske indsigter. Læs mere om jurapanelet og følg panelets arbejde her.

Djøfs TechDK Kommission

Hvordan udfordrer ny teknologi vores demokrati, økonomi og kultur? Følg Djøfs TechDK Kommission der fremstiller anbefalinger til, hvordan vi bedst udvikler, bruger og tøjler ny teknologi, når det berører og forandrer samfundet.

Djøfs Corona Task Force

Det er vigtigt, at den nuværende coronademokratiske undtagelsestilstand ophører, når vi har fået bugt med virussens sundhedsmæssige konsekvenser. Kriselovgivning må ikke blive hverdag, derfor har Djøf samlet en corona task force.