]]>

Djøf

Presse

Her finder du Djøfs pressekontakt, ekspertkilder, pressefotos, logo og en præsentation af Djøfs uafhængige ekspertkomitéer, der stiller skarpt på nogle af samfundets store udfordringer. Dyk også ned i vores analyser, pressemeddelelser og debatindlæg.

Djøfs presseteam hjælper gerne med interviewaftaler med Djøfs talspersoner og eksperter. Vi deler også ud af vores tal, undersøgelser og erfaringskilder til pressehistorier.

Torben Gross, pressechef

21 49 01 73 | dk¤djoef¤tgr

Helle Slejborg, mediechef

29 73 47 43 | dk¤djoef¤hsl

Mathilde Torp Carlsen, Social Media Manager

31 45 48 58 | dk¤djoef¤mtc

Pressemeddelelser og debatindlæg

Hård vurdering fra Minkkommissionen

Der er begået alvorlige fejl i håndteringen af beslutningen om at aflive alle mink i Danmark. Men det er sket under et ekstremt pres midt i en pandemi uden historisk sidestykke. I det lys er vurderingen af embedsværket meget hård, siger Sara Vergo, formand for Djøf.

Advarsel fra Djøfs Jurapanel: Danske love presser borgernes retssikkerhed

Når nye danske love bliver vedtaget, går de oftere og oftere til kanten af vores internationale forpligtelser. Borgere risikerer at svæve i usikkerhed i årevis, mens den danske lovgivning bliver afprøvet ved Menneskerettighedsdomstolen eller EU-domstolen. Det vurderer en række eksperter i Djøfs jurapanel i en ny undersøgelse.

Djøfs Lederpris 2022 går til leder, der skaber resultater i balance med trivsel og godt arbejdsmiljø

Djøfs Lederpris 2022 går direktør Anne Katrine Schjønning, 37 år, fra advokatfirmaet Molt Wengel. Et talent der skaber resultater og sikrer god personaleledelse.

Djøfs eksperter

Hvis du har brug for en ekspert til at kommentere på love, regler og erfaringer inden for arbejdsmarkedsforhold i bredeste forstand for højtuddannede, er du velkommen til at kontakte en af Djøfs eksperter.

Analyser

Politikker, undersøgelser og Djøf analyse.

Pressefotos og logo

Har du brug for pressebilleder af Djøfs politisk valgte repræsentanter eller Djøfs logo til redaktionel brug, kan du finde det på denne side. Billederne er til fri redaktionel brug.

Djøfs ligestillingskomité

Her kan du læse om Ligestillingsløftet, se hvilke politikere der har underskrevet det og hvordan Djøfs ligestillingskomité arbejder for ligestilling i Danmark.

Djøfs jurapanel

I Djøf ønsker vi at værne om retsstaten. Derfor har vi lavet Djøfs jurapanel, der skal kvalificere den offentlige debat med stærke juridiske indsigter. Læs mere om jurapanelet og følg panelets arbejde her.

Djøfs TeckDK Kommission

Hvordan udfordrer ny teknologi vores demokrati, økonomi og kultur? Følg Djøfs TechDK Kommission der fremstiller anbefalinger til, hvordan vi bedst udvikler, bruger og tøjler ny teknologi, når det berører og forandrer samfundet.

Djøfs Corona Task Force

Det er vigtigt, at den nuværende coronademokratiske undtagelsestilstand ophører, når vi har fået bugt med virussens sundhedsmæssige konsekvenser. Kriselovgivning må ikke blive hverdag, derfor har Djøf samlet en corona task force.